Foto pagina Poperinge

Home Inhoud E-mail


 
Het foto bestand in Power Point wordt actueel gehouden met door mij ontvangen/gevonden afbeeldingen. YouTube kan daarbij achterlopen.

Foto's
In de loop der jaren zijn mij ook foto's beschikbaar gesteld. De meeste foto's zijn mij terbeschikking gesteld door de heer Jef Vervisch. U kunt ze hier bekijken. De foto's komen voorbij in You Tube filmpje van 3� minuut.
U kunt de foto's ook bekijken in een PowerPoint presentatie. Omvat 46 dia's. In eigentempo bekijken door zelf te klikken. Om te bekijken klik hier.

Bidprentjes en familieberichten
U kunt hier kennisnemen van een PowerPoint presentatie bestaande uit 121 bidprentjes. 27 van deze afbeeldlingen zijn voorien van een foto van de overledene.  Afhankelijk van uw computer kost het tijd om het bestand op te halen. (Bij mij betrof het 6 seconden) Zelf klikken en in eigen tempo bekijken, door hier te klikken
start u het programma.
Het is ook mogelijk deze afbeeldingen te bekijken in een You Tube filmpje. Klik hier

WesthoekSel.JPG (36829 bytes)

Op de website: www.westhoekverbeeldt.be staan honderden foto's afgebeeld. Daar staan ook meer dan 50 foto's waarop een Verdonck te zien is. Soms een heel gezin of familie.
Onderstaande foto is daar een voorbeeld van.
Op genoemde website is de foto
duidelijk waarneembaar en is de foto van een onderschrift voorzien waarin de namen zijn vermeld van de op de foto voorkomende personen.
Het bruidspaar op de fotp zijn: Andr� A.C.A. Verdonck 1904-1989 die op 20 mei 1931 trouwde met Magdalene M.C. Merlevede 1905-1965

Onderstaande foto met de namen van de daarop voorkomende personen leest u in de bovenvermelde Power Point presentatie

wpe5.jpg (8831 bytes)

Twee jonkheden van Poperingen.
E�n van de twee is Hector Verdonck 1875-1949, geboren en overleden te Poperinge
Klik hier om kennis te nemen van een verslag zoals dat vermeld in "De Poperinghenaaar" van 1907.


Begin
Copyright by Piet Verdonk, Diemen (NL). All rights reserved.
Laatst bijgewerkt op 30-01-2023